Δείτε το Θέμα του Μήνα

Τι είναι το BookBrewed

Το BookBrewed είναι ένα μηνιαίο συνδρομητικό βιβλιο-κουτί, το οποίο εστιάζει κυρίως στη Νεανική Λογοτεχνία, με κύρια είδη τα μυθιστορήματα φαντασίας και μυστηρίου, καθώς και τα αισθηματικά μυθιστορήματα.

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ

Σε καθένα από τα μηνιαία κουτιά μας, θα λαμβάνεις ένα βιβλίο Νεανικής Λογοτεχνίας, Έλληνα ή ξένου συγγραφέα, και 4-5 ακόμη αντικείμενα, πάντα σχετικά με το θέμα του μήνα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Είτε με μεμονωμένη αγορά, είτε με τρία διαφορετικά πλάνα συνδρομών, το βέβαιο είναι ότι κάτι μαγικό και μοναδικό θα καταφθάνει στην πόρτα σου κάθε μήνα.

Πώς Δουλεύει

Προετοιμάσου να εκπλαγείς και, φυσικά, να μαγευτείς!

1. ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ

Είτε με μεμονωμένη αγορά, είτε με κάποιο από τα τρία διαφορετικά πλάνα συνδρομών, μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ το δικό σου BookBrewed κουτί.

2. ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ

Με τη βοήθεια της ομάδας μας, κάθε μήνα θα καταφθάνει στην πόρτα σου ένα μοναδικό κουτί, γεμάτο με υπέροχα βιβλία, πρακτικά και καλαίσθητα βιβλιοφιλικά αντικείμενα.

3. ΕΞΕΡΕΥΝΑΣ

Και μιας και η μαγεία δεν σταματά ποτέ, μπορείς πάντα να εξερευνήσεις και να βρεις ακόμη περισσότερα βιβλία και αντικείμενα, κάνοντας μια βόλτα στο Apothecary.

Επίλεξε τη Συνδρομή Σου

JOIN TODAY

Μηνιαία Συνδρομή

Αποστέλλεται κάθε μήνα
€30.99
Μηνιαία Συνδρομή

+
€0.50 (1 φορά)
τέλος ενεργοποίησης συνδρομής

30.99 κάθε 2nd του μηνός σύν 0.50 τέλος ενεργοποίησης συνδρομήςΕπιλογή Συνδρομής

30.99Προσθήκη στο καλάθι

* Αφορά το κουτί του January

Τρίμηνη Συνδρομή

Αποστέλλεται κάθε μήνα
92.97 89.97
κάθε 3 μήνες

+
€0.50 (1 φορά)
τέλος ενεργοποίησης συνδρομής

89.97 κάθε 2nd ήμερα του 3rd μήνα σύν 0.50 τέλος ενεργοποίησης συνδρομής
Delivered every μήναΕπιλογή Συνδρομής

Εξάμηνη Συνδρομή

Αποστέλλεται κάθε μήνα
€185.94 €160.00
κάθε 6 μήνες

+
€0.50 (1 φορά)
τέλος ενεργοποίησης συνδρομής

160.00 κάθε 2nd ήμερα του 6th μήνα σύν 0.50 τέλος ενεργοποίησης συνδρομής
Delivered every μήναΕπιλογή Συνδρομής

Συχνές Ερωτήσεις

Most frequent questions and answers

ΓΕΝΙΚΑ

Το BookBrewed είναι ένα μηνιαίο συνδρομητικό βιβλιο-κουτί, το οποίο εστιάζει κυρίως στη Νεανική Λογοτεχνία, με κύρια είδη τα μυθιστορήματα φαντασίας και μυστηρίου, καθώς και τα αισθηματικά μυθιστορήματα.

Σε καθένα από τα μηνιαία κουτιά μας, θα λαμβάνεις ένα βιβλίο Νεανικής Λογοτεχνίας, Έλληνα ή ξένου συγγραφέα, και 4-5 ακόμη αντικείμενα, πάντα σχετικά με το θέμα του μήνα.

Προσφέρουμε 3 διαφορετικά πλάνα συνδρομής:

Μηνιαία Συνδρομή: θα λαμβάνεις τα μηνιαία μας κουτιά και θα χρεώνεσαι την 1η ημέρα του κάθε μήνα. Για παράδειγμα, αν εγγράφεις και η συνδρομή σου ξεκινήσει με το κουτί του Σεπτεμβρίου, θα χρεωθείς την 1η Σεπτεμβρίου.

Τρίμηνη Προπληρωμένη Συνδρομή: θα λαμβάνεις τα μηνιαία μας κουτιά και θα χρεώνεσαι την 1η ημέρα κάθε τριμήνου.

Εξάμηνη Προπληρωμένη Συνδρομή: θα λαμβάνεις τα μηνιαία μας κουτιά και θα χρεώνεσαι την 1η μέρα κάθε εξαμήνου.

Διαφορετικά, προσφέρουμε επίσης την επιλογή μεμονωμένης αγοράς για τα μηνιαία μας κουτιά, η οποία δεν ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα.

Κάθε μήνα έχουμε περιορισμένο απόθεμα κουτιών, τα οποία συνήθως εξαντλούνται αρκετά γρήγορα.

Εάν κάνεις εγγραφή σε οποιοδήποτε από τα τρία προσφερόμενα πλάνα συνδρομής, η θέση σου είναι εξασφαλισμένη κάθε μήνα και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν χάσεις κάποιο κουτί.

Ναι, μπορείς να παρακάμψεις ένα μήνα.

Παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας και θα χαρούμε να διευθετήσουμε το θέμα αυτό.

Επισημαίνουμε ότι δεν μπορεί να γίνει παράκαμψη ενός κουτιού εφόσον βρισκόμαστε στη διαδικασία προετοιμασίας των αποστολών – καλό θα είναι να επικοινωνείς μαζί μας στην αρχή του μήνα αν επιθυμείς να παρακάμψεις ένα κουτί (π.χ. αν θες να παρακάμψεις το κουτί του Απριλίου, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας αρχές Απριλίου).

Οποτεδήποτε υπάρχουν νέες θέσεις για συνδρομές και μεμονωμένες αγορές, αυτές θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα, το newsletter και τους επίσημους λογαριασμούς μας στα social media (Instagram και Facebook).

Επισημαίνουμε ότι κάθε μήνα έχουμε περιορισμένο αριθμό κουτιών, οπότε θα προτείναμε να παραγγείλετε το συντομότερο δυνατό. Η δέσμευση νέου αποθέματος δεν είναι δεδομένη.

Κάθε μήνα, θα παρουσιάζουμε ένα θέμα, που θα σας δίνει στοιχεία για το ποιο μπορεί να είναι το βιβλίο.

Τα αντικείμενα που θα συνοδεύουν το βιβλίο, θα είναι πάντα σχετικά με το θέμα του μήνα. Μπορείτε εδώ να δείτε τα θέματα προηγούμενων κουτιών.

Στα κουτιά μας συμπεριλαμβάνονται βιβλία Νεανικής Λογοτεχνίας, συνεπώς οι περισσότεροι τίτλοι είναι κατάλληλοι για ηλικίες 14 ετών και άνω – αλλά δεν είσαι ποτέ πολύ μεγάλος για να πάρεις το δικό σου BookBrewed κουτί.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΧΡΕΩΣΗ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

  • Η τιμή του BookBrewed κουτιού είναι 30,99€ (+μεταφορικά)
  • Η τιμή της Τρίμηνης Προπληρωμένης Συνδρομής είναι 89,97€ (+μεταφορικά)
  • Η τιμή της Εξάμηνης Προπληρωμένης Συνδρομής είναι 160€ (+μεταφορικά)

Το κόστος των μεταφορικών προσδιορίζεται από την περιοχή (εντός Ελλάδος) και τη χώρα (γενικότερα) από την οποία παραγγέλνεις το BookBrewed κουτί σου, και υπολογίζεται στη σελίδα πληρωμής.

Οι πληρωμές των συνδρομών θα γίνονται πάντα την 1η μέρα κάθε μήνα (ή λίγο μετά). Για την Τρίμηνη Προπληρωμένη Συνδρομή, οι πληρωμένες θα γίνονται ανά τρίμηνο – πάντα την 1η μέρα του μήνα (ή λίγο μετά). Για την Εξάμηνη Προπληρωμένη Συνδρομή, οι πληρωμές θα γίνονται δύο φορές το χρόνο – πάντα την 1η μέρα του μήνα (ή λίγο μετά).
 
Παρακαλούμε να επιβεβαιώσεις ότι έχεις το απαιτούμενο υπόλοιπο την 1η του μηνός, πριν ανανεωθεί η συνδρομή σου. Αν η αυτόματη πληρωμή αποτύχει, παρακαλούμε να συνδεθείς στο λογαριασμό σου, ώστε να πληρώσεις χειροκίνητα, ή επικοινώνησε μαζί μας, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα.
Μπορείς να διακόψεις τη συνδρομή σου όποτε εσύ το επιθυμήσεις. Παρακαλούμε συνδέσου στο λογαριασμό σου στο www.bookbrewed.com και κάνε κλικ στην επιλογή “διακοπή”. Μόλις η συνδρομή σου βρεθεί “Εν αναμονή ακύρωσης” αυτό σημαίνει ότι η συνδρομή σου δεν θα ανανεωθεί ξανά – θα διακοπεί δε πλήρως την επόμενη ημερομηνία ανανέωσης.
 
Αν ακυρώσεις τη συνδρομή σου μετά την 1η του μηνός, η πληρωμή εκείνου του μήνα θα έχει ήδη γίνει και το κουτί του μήνα θα σταλεί κανονικά, αλλά η συνδρομή σου δεν θα ανανεωθεί.
 
Αν έχεις Τρίμηνη ή Εξάμηνη Προπληρωμένη Συνδρομή, η διακοπή της συνδρομής σου θα ακυρώσει απλά τη συνδρομή, αλλά όχι τις ήδη προπληρωμένες παραγγελίες σου.
 
Αν διακόψεις τη συνδρομή σου λόγω δυσαρέσκειας ή κάποιου άλλου προβλήματος, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας – η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σου και θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει.

Δεχόμαστε τις περισσότερες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, τόσο για τις συνδρομές, όσο και για τις μεμονωμένες αγορές. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, μόνο για τις Μεμονωμένες Αγορές από το Apothecary, με επιπλέον κόστος, το οποίο και υπολογίζεται στη σελίδα πληρωμής.

Η παρούσα δυνατότητα πληρωμής βρίσκεται υπό επεξεργασία.

Η μηνιαία συνδρομή αποτελεί ένα επαναλαμβανόμενο συνδρομητικό πλάνο, το οποίο ανανεώνεται κάθε μήνα. Κάνοντας εγγραφή στη συγκεκριμένη συνδρομή, θα χρεώνεσαι αυτόματα την πρώτη του μηνός και θα λαμβάνεις τα μηνιαία μας κουτιά. Μπορείς να διακόψεις τη συνδρομή σου όποτε εσύ το θελήσεις.

Η Τρίμηνη Προπληρωμένη ΣυνδρομήΕξάμηνη Προπληρωμένη Συνδρομή) αποτελεί ένα επαναλαμβανόμενο συνδρομητικό πλάνο, το οποίο ανανεώνεται ανά τρίμηνο (ή ανά εξάμηνο). Κάνοντας εγγραφή στη συγκεκριμένη συνδρομή, θα χρεώνεσαι αυτόματα την πρώτη μέρα του τριμήνου (ή του εξαμήνου) και θα λαμβάνεις τα μηνιαία μας κουτιά. Μπορείς να διακόψεις τη συνδρομή σου όποτε εσύ το θελήσεις.

Για να αλλάξεις τη μέθοδο πληρωμής σου, απλά συνδέσου στο λογαριασμό σου και κάνε κλικ στην επιλογή “Μέθοδοι Πληρωμής”, που υπάρχει στο αριστερό μενού. Από εκεί θα μπορέσεις να προσθέσεις μια νέα μέθοδο πληρωμής ή να αλλάξεις την προκαθορισμένη μέθοδο πληρωμής σου, η οποία και θα χρησιμοποιηθεί στην επερχόμενη ανανέωση της ενεργούς συνδρομής σου.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Μπορείς να αλλάξεις τη διεύθυνσή σου κάνοντας κλικ στην επιλογή “Διεύθυνση”, που υπάρχει στο αριστερό μενού της σελίδας “Ο λογαριασμός μου”
 
Φρόντισε ώστε η διεύθυνση αποστολής να είναι πάντοτε ενημερωμένη. Οι συνδρομές ανανεώνονται πάντα την 1η του εκάστοτε μήνα (ή λίγο μετά) και εφόσον έχει ανανεωθεί η συνδρομή σου, δεν θα μπορείς να αλλάξεις τη διεύθυνση αποστολής του πακέτου σου για το συγκεκριμένο μήνα.
 
Αν και προαιρετικό, προτείνουμε κατά την επεξεργασία της διεύθυνσης αποστολής, να κάνεις κλικ και στο κουτάκι “Update the Shipping Address used for all of my active subscriptions” ώστε να ενημερωθεί αυτόματα για όλες τις ενεργές συνδρομές σου.
 
Από τη στιγμή που ο κωδικός ιχνηλάτησης θα έχει τυπωθεί, θα είναι αδύνατο να γίνει αλλαγή της διεύθυνσης – καλό θα ήταν λοιπόν, σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης, να μας ενημερώσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Δεν μπορείς να αλλάξεις τη διεύθυνση αποστολής για Τρίμηνη ή Εξάμηνη Προπληρωμένη Συνδρομή, ωστόσο η ομάδα μας μπορεί να το κάνει για εσένα.
 
Αυτό συμβαίνει διότι η διεύθυνση αποστολής θα αλλάξει μόνο όταν ανανεωθεί η συνδρομή σου, συνεπώς ανά τρίμηνο ή εξάμηνο. Μπορούμε όμως να διευθετήσουμε εμείς αυτό το θέμα, αν επικοινωνήσεις μαζί μας. Να σημειώσουμε ότι η αλλαγή της διεύθυνσης μπορεί να γίνει μόνο εφόσον δεν έχει τυπωθεί ο κωδικός ιχνηλάτησης του πακέτου σου.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τη διεύθυνση αποστολής για Μεμονωμένη Αγορά, ωστόσο η ομάδα μας μπορεί να το κάνει για εσένα. Επικοινώνησε μαζί μας και θα διευθετήσουμε άμεσα το ζήτημα. Να σημειώσουμε ότι η αλλαγή διεύθυνσης μπορεί να γίνει μόνο εφόσον δεν έχει τυπωθεί ο κωδικός ιχνηλάτησης του πακέτου σου.

Το πιθανότερο είναι πως ναι – μπορείς να ελέγξεις το κόστος των μεταφορικών στη σελίδα πληρωμής. Αν έχεις ενεργή συνδρομή και μετακομίζεις στο εξωτερικό, μπορείς να αλλάξεις τη διεύθυνση αποστολής στη σελίδα “Ο λογαριασμός μου” και το νέο κόστος των μεταφορικών θα υπολογιστεί κατά την επόμενη ανανέωση της συνδρομής σου.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ

Δουλεύουμε απευθείας με εκδοτικούς οίκους και συνήθως ετοιμάζουμε τα θέματα των κουτιών μας αρκετούς μήνες πριν. Ωστόσο, αν πρόκειται να εκδοθεί το βιβλίο εντός των επόμενων 6 μηνών, θα χαρούμε να το λάβουμε υπόψιν. Προτείνετε στον εκδοτικό οίκο με τον οποίο συνεργάζεστε να επικοινωνήσει μαζί μας, προκειμένου να συμπεριληφθεί το βιβλίο σας σε κάποιο μελλοντικό BookBrewed κουτί.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@bookbrewed.com, δίνοντάς μας περισσότερες λεπτομέρειες για τη δουλειά σας. Θα πρέπει να είστε σε θέση να μας στείλετε δείγματα της δουλειά σας. Είμαστε πάντοτε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και συνεργασίες και θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ

Κάθε κουτί θα περιλαμβάνει ένα βιβλίο Νεανικής Λογοτεχνίας, Έλληνα ή ξένου συγγραφέα, που πολλές φορές θα είναι υπογεγραμμένο και θα συνοδεύεται από γράμμα του συγγραφέα, και 4-5 ακόμη αντικείμενα, ειδικά σχεδιασμένα για το BookBrewed.

Η σύναξη των μαγισσών μας φροντίζει κάθε μήνα για αυτό.

Το BookBrewed εστιάζει κυρίως σε βιβλία φαντασίας και μυστηρίου. Ωστόσο ορισμένες φορές οι τίτλοι που επιλέγονται είναι και αισθηματικά ή κοινωνικά μυθιστορήματα.

Το βιβλίο θα αφορά το θέμα του μήνα και είτε θα είναι το πρώτο βιβλίο μιας σειράς, είτε θα είναι ένα αυτόνομο βιβλίο (standalone).

Συνεργαζόμαστε στενά με εκδοτικούς οίκους και αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην έρευνα, προκειμένου τα βιβλία που επιλέγουμε να είναι τα καλύτερα.

Προσπαθούμε να στέλνουμε νέες κυκλοφορίες, όσο αυτό είναι εφικτό.

Ωστόσο, εάν ήδη έχεις αντίτυπο του βιβλίου, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε επιστροφή χρημάτων για αυτό.

Τα κουτιά μας συνήθως περιλαμβάνουν:
  • ένα βιβλίο Νεανικής Λογοτεχνίας, πολλές φορές ενυπόγραφο και συνοδευόμενο από γράμμα του συγγραφέα
  • 4-5 ειδικά σχεδιασμένα αντικείμενα, που στο παρελθόν ήταν κεριά, τσάι, καλαμάκια και οδοντόβουρτσες μπαμπού, scrub προσώπου και σώματος, κούπες, σελιδοδείκτες, αυτοκόλλητα βινυλίου, art prints, scrunchies, θήκες βιβλίων, μαξιλαροθήκες – θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε!
  • συνταγές για κοκτέιλ και smoothies
  • γράμμα από το συγγραφέα, εφόσον το βιβλίο είναι Ελληνικό.
Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και προσπαθούμε να εκπλήσσουμε τους συνδρομητές μας. Μπορείς να δεις τι περιείχαν τα προηγούμενα κουτιά μας εδώ.

Όλα τα βιβλία και τα αντικείμενα επιλέγονται από την ομάδα του BookBrewed.

Φροντίζουμε ώστε το βιβλίο να σας μαγέψει και να σας ταξιδέψει, και τα αντικείμενα να είναι πάντα καλαίσθητα, αλλά ταυτόχρονα χρηστικά.

Δεν προσφέρεται τέτοιου είδους δυνατότητα προς το παρόν, ωστόσο πιθανόν μελλοντικά να προστεθούν κάποια βιβλία στο BookBrewed Apothecary.

Όχι. Σχεδόν όλα τα αντικείμενα που συμπεριλαμβάνονται στα κουτιά μας σχεδιάζονται αποκλειστικά για το BookBrewed.

Ορισμένα από αυτά θα είναι διαθέσιμα στο BookBrewed Apothecary, όμως και πάλι το απόθεμα θα είναι περιορισμένο και δεν μπορούμε να υποσχεθούμε πως όλα τα αντικείμενα των προηγούμενων κουτιών θα είναι διαθέσιμα προς μεμονωμένη αγορά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το BookBrewed κάνει αποστολές πανελλαδικά, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και σε Τρίτες Χώρες.

Τα μεταφορικά υπολογίζονται στη σελίδα πληρωμής και εξαρτώνται από τη διεύθυνση αποστολής του BookBrewed κουτιού σου. Μπορείς πάντα να ελέγξεις το κόστος των μεταφορικών προσθέτοντας ένα οποιοδήποτε προϊόν στο καλάθι σου.

Τα μηνιαία μας κουτιά αποστέλλονται συνήθως μεταξύ 20-25 του εκάστοτε μήνα.

Φυσικά, καθώς λειτουργεί ακριβώς όπως η ταχυδρομική διεύθυνση. Ωστόσο, σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, καλό θα είναι να υπάρχει επικοινωνία και με το τοπικό πρακτορείο που εξυπηρετεί.

Φυσικά. Με την αποστολή του BookBrewed κουτιού, λαμβάνεις και έναν κωδικό ιχνηλάτησης (tracking number), ο οποίος θα σε ενημερώνει πού ακριβώς βρίσκεται το πακέτο σου μέχρι να φτάσει στα χέρια σου.

Αν παραγγέλνεις το BookBrewed κουτί σου από μια χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι πιθανό να χρειαστεί να πληρώσεις έξοδα εκτελωνισμού. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε επιπλέον έξοδα εισαγωγής προϊόντος στη χώρα όπου διαμένει.

Η διάρκεια αποστολής εξαρτάται από τον τελικό προορισμό του πακέτου.
Εντός Ελλάδος, τα πακέτα παραδίδονται μεταξύ 1-3 ημερών. Αν βρίσκεστε εκτός Ελλάδος, και λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί λόγω COVID, η διάρκεια αποστολής κυμαίνεται από 1 έως 4 εβδομάδες.

Εντός δύο εβδομάδων από την ημέρα παραγγελίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Όχι. Άπαξ και γίνει η αποστολή του BookBrewed κουτιού, δεν μπορεί να επιστραφεί και δεν μπορεί να γίνει ανταλλαγή με κάποιο άλλο κουτί.

Τα κουτιά μας ζυγίζονται πριν την αποστολή, ώστε να επιβεβαιώσουμε πως δεν λείπει κάποιο αντικείμενο. Στην απίθανη ωστόσο περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, επικοινώνησε μαζί μας και θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Αν κάποιο από τα αντικείμενα φτάσει κατεστραμμένο, επικοινώνησε μαζί μας για να το δηλώσεις. Θα σου ζητηθεί να στείλεις φωτογραφίες του εν λόγω αντικειμένου, προκειμένου να σου σταλεί η αντικατάσταση. Οι αντικαταστάσεις βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια της ομάδας μας.
 
Αντικαταστάσεις κατεστραμμένων αντικειμένων γίνονται μόνο εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβεις την παραγγελία σου.

Δυστυχώς όχι. Μετά την πληρωμή, δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Επιπλέον σε περίπτωση Μεμονωμένων Αγορών και επιλογή πληρωμής Με Αντικαταβολή, ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ & SOCIAL MEDIA

Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία και το ενδιαφέρον.
 
Προς το παρόν έχουμε στείλει ελάχιστα δωρεάν κουτιά σε άτομα τα οποία έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη πλατφόρμα και επικοινωνούν ενεργά με το κοινό τους, στα διάφορα κανάλια τα οποία διαχειρίζονται.
 
Αν θεωρείτε πως πληροίτε αυτές τις προϋποθέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bookbrewed.com και θα χαρούμε να εξετάσουμε το αίτημά σας.
Αυτό εξαρτάται από τον όγκο των συνεργασιών που έχουμε ήδη κανονίσει. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bookbrewed.com και θα χαρούμε να εξετάσουμε το αίτημά σας.
 
Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας εξυπηρέτησης πελατών ή στο info@bookbrewed.com

Κριτικές & Σχόλια Συνδρομητών

Υπέροχο κουτί. Με μεράκι, αγάπη και προσοχή. Η προσοχή στη λεπτομέρεια αλλά και οι ιδιαίτερες θεματικές του ειναι που το κάνουν να ξεχωρίζει. Editor in chief:
www.alimosonline.gr / www.4moms.gr / www.bookcity.gr

Tατιάνα Τζινιώλη

@tatianatzinioli

Περίμενα καιρό τώρα ένα κουτί στην χώρα μας που να είναι το ίδιο πετυχημένο όπως αυτά που παίρναμε από το εξωτερικό! Η αγαπημένη Βικτώρια τα κατάφερε! Φοβερό κουτί, με υπέροχα , προσεγμένα και χρήσιμα πράγματα! Καθώς και με βιβλία που είναι πάντα on top!

Παυλίνα Μίχου

@pavlinamich

Το bookbrewed ήρθε για να μείνει. Ένα μαγικό βιβλιοκουτί που μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε μήνα με τα μοναδικά καλούδια του. Βιβλία με διθυραμβικές κριτικές και πολλά custom made αντικείμενα που και οι μη βιβλιοφάγοι ζηλεύουν. Μην αργείς. Κάνε τώρα τη δική σου παραγγελία.

Δανάη Ιμπραχήμ

@danai.ibrahim

Το κουτί Bookbrewed του Μαΐου με θέμα Witches Wanna Have Fun, είναι ένα από τα αγαπημένα μου κουτιά ever!! Ξετραλλάθηκα με την ποιότητα και αγάπη που έβαλε η Βικτώρια σε αυτό το κουτί. Όλα τα αντικείμενα μου άρεσαν πολύ και θα τα χρησιμοποιήσω στα σίγουρα. Αυτό το κουτί δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κουτιά του εξωτερικού, μεγάλων εταιρειών. Πραγματικά, έχω πάρει αρκετά βιβλιοκουτιά και αυτό μπήκε κατευθείαν στα αγαπημένα μου. Θα ξανά πάρω οπωσδήποτε και ανυπομονώ για τα επόμενα!!😍♥️

Καλλιόπη

@kalliopi_reads

Περίμενα καιρό για ένα ελληνικό βιβλιοκουτι που έχει προδιαγραφές σαν αυτά του εξωτερικού! Αγάπησα το bookbrewed από το πρώτο κουτί! Πρωτότυπες ιδέες, αντικείμενα πολύ όμορφα αλλά και χρηστικά, από φαντομς που αγαπάμε, και πάνω από όλα ποιοτικά!! Είμαι βέβαιη πως στο μέλλον θα δούμε και sprayed edges, Hardbacks, κτλ! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Ελεάννα

@witch_of_the_world

Το bookbrewed είναι το must have συνδρομητικό κουτί για κάθε βιβλιόφιλο! Με γνώμονα την χρησιμότητα, περιέχει αντικείμενα όχι απλά για την συλλογή μας αλλά και χρήσιμα για την καθημερινή μας ζωή, πάντα εμπνευσμένα από τα αγαπημένα μας βιβλία. Ποιότητα και αγάπη σε ένα κουτί. Τι άλλο να θες;

Νάντια Κίσκα

@booklittledreamer

Ένα κουτί πραγματικό δώρο για τους βιβλιοφάγους. Υπέροχη συσκευασία, προσεκτικό πακετάρισμα και πολύ προσεγμένα προϊόντα. Άψογη εξυπηρέτηση, ευγένεια και πολύ γρήγορη παράδοση. Νομίζω το BookBrewed είναι ένα κουτί που ήρθε για να μείνει και συναγωνιζεται ξένα στάνταρ. Δοκιμάστε το!

Λίνα

@linathebookaddict

Το BookBrewed πρωτοπορεί στο είδος του. Ένα μοναδικό βιβλίοκουτί που προσφέρει στους αναγνώστες ένα «φανταστικό» ταξίδι μέσα από αποκλειστικά και υψηλής ποιότητας βιβλίοφιλικά προϊόντα.

Χριστίνα Μ. Ψύλλα

@eliz_white

Το bookbrewed αποτελεί ένα φρέσκο βιβλιοκουτί που ήρθε να συνταράξει τα νερά της Ελληνικής βιβλιοκοινότητας και να κλέψει τις καρδιές μας. Λοιπόν, τα κατάφερε. Με προϊόντα που σίγουρα θα χρησιμοποιήσεις (εγώ τουλάχιστον τα χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα), δεν αποτελεί ένα απλό κουτί αλλά μια καταπληκτική προσπάθεια που ενώ έχει ως κέντρο το βιβλίο δεν επικεντρώνεται μόνο σε αυτό. Απλά σε προειδοποιώ να προχωρήσεις με προσοχή γιατί πρόκειται να γίνει η νέα σου πώρωση.

bookitocat

@bookitocat

Για μένα το Bookbrewed είναι το καλύτερο βιβλιοκουτι που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Κατάφερε να με κερδίσει από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του - από την πρώτη δημοσίευση που εμφανίστηκε μπροστά μου στο instagram. Φαίνεται η αγάπη με την οποία έχει στηθεί όλο αυτό το εγχείρημα και το πάθος με το οποίο το στηριζεις! Κάθε μήνα το περιεχόμενο γίνεται όλο και καλύτερο και πιο ευφάνταστο, πράγμα που δεν μου αφήνει τα περιθώρια να αμφιβάλλω για το αν θα μείνω ευχαριστημενη με την μηνιαία μου συνδρομή! 
Εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει και θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί το Bookbrewed μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω και υπέροχα βιβλία αλλά και καλλιτέχνες με ταλέντο και μεράκι! 

Sylvia MacRay

@authorsylviamacray

Ένα από τα καλύτερα ελληνικά κουτιά για βιβλιοφάγους! Προσεγμένο, με υπέροχα βιβλία και προϊόντα που γίνονται ειδικά για τα κουτιά αυτά με φροντίδα και αγάπη! Απίστευτη υπομονή και εξυπηρέτηση πελατών από την Βικτώρια σε ότι χρειαστείς. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! 

Σόφη

@sophiesreadingcorner

Έλα και εσύ στον μαγικό κόσμο του BookBrewed.com

ΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΜΑΓΕΥΤΕΙΣ!

Καλώς Ορίσατε στον Κόσμο του

BookBrewed.com

Ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο φαντασία, περιπέτεια και ενίοτε… μαγεία!

Δείτε το Θέμα του Μήνα