ΙΟΥΛΙΟΣ 2021 ~ Crushes & Vengeance

Photography By: ms_victoriousss
  1. Το πρώτο αντικείμενο το κουτιού του Ιουλίου ήταν ένα μυρωδάτο bath bomb, εμπνευσμένο από το Carry On, και την ελαφρώς τοξική σχέση μεταξύ του Simon Snow και του συγκατοίκου του, Baz, φτιαγμένα από τη @lenv_beauty, σε τέσσερα διαφορετικά αρώματα (λεμόνι, white musk, καρύδα και tropical).
  2. Από την ομάδα του BookBrewed, οι πολύχρωμες, φτιαγμένες από μπαμπού βεντάλιες, εμπνευσμένες από το Girls of Paper and Fire.
  3. Εμπνευσμένη από το 13 Reasons Why, η ειδικά σχεδιασμένη για το BookBrewed μαξιλαροθήκη που φιλοτέχνησε η @booklittledreamer, ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα μας αντικείμενα αυτού του κουτιού.
  4. Με άρωμα Αυλής της Άνοιξης και εμπνευσμένο από το A Court of Thorns and Roses, το book sleeve που σχεδίασε ειδικά για το BookBrewed η @comfyreadingcorner.
  5. Ξεκινώντας μια σειρά που ελπίζουμε να αγαπήσετε, οι σελιδοδείκτες διπλής όψης που σχεδιάστηκαν από την @authorsylviamacray ειδικά για το BookBrewed, είναι εμπνευσμένοι από το A Court of Thorns and Roses, και πιο συγκεκριμένα από την Feyre και τον Tamlin.
  6. Από την ομάδα του BookBrewed, η απόλυτη καλοκαιρινή συνταγή: Bloody Mary και Bloody Shame (για εσάς που αποφεύγετε το αλκοόλ).
  7. Το βιβλίο του μήνα ήταν Τα Καλά Κορίτσια Δε Μιλάνε, των Candace Bushnell και Katie Cotungo, που κυκλοφορεί στα Ελληνικά από τις εκδόσεις @psichogiosbooks. Ένας ύμνος στο #MeToo και στο γεγονός πως πρέπει να υψώνουμε τη φωνή και το ανάστημά μας, το βιβλίο αυτό θα σας καθηλώσει.
  8. Bonus item: Από την ομάδα του BookBrewed, και σε συνεργασία με την ψυχολόγο μας, κυρία Δαλάτση Νικολέττα, ένα μικρό booklet με χρήσιμες πληροφορίες και πηγές για θύματα έμφυλης βίας και πολλαπλών διακρίσεων, ή και άτομα που ζουν στο οικείο περιβάλλον τους.